Wine & Soul

Land:

Portugal

Region:

Douro

Eier:

Sandra Tavares da Silva og Jorge Serôdio Borges

Grunnlagt:

2001 (1850)

Vinmarker:

Totalt 22 HA hvorav 16 er Quinta da Manoella

Vinmaker:

Sandra Tavares da Silva og Jorge Serôdio Borges

Epost:

info@wineandsoul.com

Telefon:

(+351) 254 738 076

Adresse:

Av.Júlio de Freitas l Vale de Mendiz 5085-101 Pinhão, Portugal

Importør:

Chaeos Wine & Spirits

Om produsenten

Quinta da Manoella, en strålende eiendom beliggende rett utenfor Pinhão, i dalen Vale de Mendiz som tilhører det presumptivt beste området i Duoro, Cima Corgo. Vinmarken er plantet med over 30 forskjellige druetyper, hvorav de fleste er over 100 år gamle.

Bak Wine & Soul finner vi Sandra Tavares da Silva og Jorge Serôdio Borges. De er Portugals nye generasjon av vinmakere som kombinerer moderne og tradisjonelle teknikker.
Eiendommen Quinta da Manoella arvet paret i 2009 fra Jorges familie som har hatt marken siden slutten av 1800-tallet. De fleste vinstokkene er ca. 75 år og marken er beplantet med et 30-talls ulike røde druesorter.

Sandra og Jorge lever og ånder for vin. I uken jobber begge som vinmakere i Duoro, Sandra for prestisjefylte Quinta do Vale Dona Maria og Jorge hos Quinta do Passadouro. Siden 2001 har hobbyen deres vært å lage sin egen vin.
Helgene tilbringes på Sandras foreldres vingård, Quinta de Chocapalha rett utenfor Lisboa.

Wine & Soul produserer totalt 9 ulike viner i en svært begrenset produksjon med høy kvalitet. Det er komplekse viner som viser sin opprinnelse og viser Portugals potensiale. Vinene skiller seg nok ut fra mye annet som produseres i landet i forhold til produksjon, pris og tilgjengelighet. 

Galleri