Ole Martin Alfsen

Land:

Italia

Region:

Piemonte

Eier:

Ole Martin Alfsen

Grunnlagt:

2013

Vinmaker:

Ole Martin Alfsen

Adresse:

Via Roddino 10/1 - 12050 Serralunga d'Alba (Cn)

Importør:

Gaia

OMA

Ole Martin Alfsen er en av landets mest kjente og elskede kulinariske tusenkunstnere. Hans kulinarisk-litterære prestasjoner har limt seg fast i bokhyllenes kjøkkenseksjon i de tusen hjem, hans evner som formidler av mat- og livsglede gjennom TV-skjermen er ubestridt, og hans evner som skribent har kommet til uttrykk blant annet gjennom hans virke som vinjournalist i Dagsavisen og Dagens Næringsliv. Ole Martins bakgrunn fra noen av landets mer ikoniske serveringssteder er også viden kjent, med legendariske Palace Grill i spissen.

Ole Martin er også blant landets høyest utdannede vinkelnere (WSAT Diploma), og med sin kombinerte bakgrunn som kokk og vinkelner ledet han bl.a. landets kokke-kube og matforsk-senter Kulinarisk Akademi, hvor også utdannelsen av landets vinkelnere står høyt på agendaen, i syv år.

 

De siste år har Ole Martin Alfsen viet ekstra tid til vinens gleder. Og resultatet er allerede legendarisk; en høykvalitets serie unike viner ved navn ’OMA’ - i dag blant landets mest anerkjente kvalitetsviner, flere med fast hylleplass i polutsalg og i diverse restauranter Norge rundt. 

 

Galleri