Mesquida Mora

Land:

Spania

Region:

Mallorca

Eier:

Barbara Mora

Grunnlagt:

Flere generasjoner

Vinmaker:

Barbara Mora

Adresse:

CAMÍ PAS DES FRARE S/N BÚSTIA RURAL 5 / POL. 4 - PARC.782 07260 PORRERES / MALLORCA ILLES BALEARS / SPAIN

Importør:

Fine Wines

Mesquida Mora er en liten vingård på Mallorca, eid av Barbara Mora. I denne lille vingården, kjenner Barbara hver krok av sine vinmarker som dyrkes etter biodynamiske prinsipper. Teamet er som en liten familie og som de deler både gode og dårlige øyeblikk med. Teamarbeid, entusiasme og lidenskap for godt utført arbeid er alle verdier de deler.  

 

Med sikte på å bevare den fruktbare jorden til fremtidige generasjoner, forvaltes vingården med kontinuerlig dialog med naturen: toppjorden dekkes med rester fra grønnsaker, bruk av biodynamisk kompost og urtepreparater.  Alle disse teknikkene hjelper dem med å oppnå druer av høyeste kvalitet, et uttrykk for trekanten sol-klima-druetype.

Dette er noen av verktøyene som brukes hos Mesquida Mora.

 

Barbara Mora vokste opp på vingård og blant barriques og druer. Hun kom tidlig til konklusjonen at det ikke finnes  tilfeldigheter, bare årsakssammenhenger. Etter å ha fullført katalansk filologi studerte hun ønologi. I 2004 overtok hun familiens vingård, og i 2012 førte omstendighetene i livet henne til å lede, MESQUIDA MORA, over i nye baner, nemlig Biodynamisk vindyrking.

 

Galleri