FRANCIACORTAS STJERNESKUDD BELLAVISTA PÅ LOUISE!

BELLAVISTA GJESTER LOUISE!

TOPP-HUSET BELLAVISTA GJESTER LOUISE UNDER ÅRETS OSLO VINFESTIVAL!

Bellavista

Vingården BELLAVISTA er en italiensk legende. Vinhuset har siden oppstarten på 1970-tallet etablert seg som en av Italias fremste vingårder gjennom tidene, alltid rangert blant Italias beste stjernehus, ikke sjelden alene på toppen. Senest i 2017 ble Bellavista kåret til «Årets Vinhus» av Italias mest berømte vinguide Gambero Rosso, og rekken priser husets musserende viner har høstet er nær talløs.

Bellavista produserer vin på samme vis som i Champagne i det lille distriktet Franciacorta i regionen Lombardia, ikke langt fra Milano og midt mellom den historiske byen Bergamo og Gardasjøen. I Franciacorta, som også er vinregionens og dermed disse vinenes navn, lager Bellavista viner kjent verden over. Kombinasjonen av det unike jordsmonnet i lille Franciacorta og klimaet her nord helt inntil Alpene, druene benyttet (Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Bianco), lang liggetid i flaskene før salg, og produksjonsmetoden benyttet (Champagne-metoden) gir med Bellavistas hånd på spakene viner i den absolutte verdensklasse - raffinerte, komplekse og unike.

Det store navnet til tross er produksjonen begrenset, i tillegg eksporteres kun 15% av husets produksjon ut av Italia, noe som ikke gjør vinene mindre etterspurte.

Bellavista

Fra Italia og Bellavista kommer til Oslo Vinfestival og Louise denne kvelden sig. Ettore Maggi. Han vil lede oss gjennom en unik aften med noen av Italias, og verdens, beste musserende viner i glasset, og en meny satt til vinene fra Louises kjøkken.

Vi tør love en unik aften i vinens og gastronomiens tjeneste! Velkommen!

Bellavista, Franciacorta

 

Meld deg på her!
GOD JUL 2019!

PS TA KONTAKT FOR JULETIPS

TRAVLE TIDER!

TRAVLE TIDER! Alle til opptrekkerne!