MESSAGE IN A BOTTLE

Vi har gleden av å fortelle at fra september 2017 importerer vi vinene til Sting fra hans toskanske vingård Tenuta Il Palagio!

Vi har gleden av å fortelle at fra september 2017 importerer vi vinene til Sting fra hans toskanske vingård Tenuta Il Palagio!

Vi har lenge fulgt vinene og sett med interesse den økende kvalitet og finesse de har tilegnet seg. Og artisten Sting og hans kone Trudi er mer tilstede enn mange i deres genre hva angår å engasjere seg i produksjonen.

saken fortsetter under bildet.

Produksjonen er en liten bukett økologiske røde, rosé og hvite viner fra vinmarkene rundt deres toskanske hjem, studio og vingård. IL PALAGIO ligger nær Valdarno, sør-øst for Firenze.

Det er produsert vin på gården i flere hundre år, men ikke under egen fane. De siste årgangene har dog imponert, og vi tar nå inn 2015- og 2016-årgangene av vinene Message in a Bottle (Rosso og Bianco), og When We Dance Chianti.

Sting er jo kjent for alle som en artist og musiker i verdensklasse, som helt siden Police-dagene har satt dagsorden med sin helt særegne sound. Han er også en merittert skuespiller med opptreden i en rekke filmer, hvorav mange opptredener nyter kult-status (første rolle som ung pretty boy i the Who's Quadrophenia - et must for film- og musikk geeks!).

Og som en Message in a Bottle til alle med trampefot, musikkøre og gode smaksløker: Sting spiller i Oslo Spektrum 25.09 og Stavanger 26.09!